Fashionboxx organiseerde op 15 september 2022 haar eerste editie in de Volvo Garage Van Kasteren, met inspirerende sprekers, modeshows en culinaire ervaringen voor 130 ondernemende powervrouwen. Elke De Mayer, CEO van Wavemakers, blies de avond leven in met haar inspirerend ondernemersverhaal. Om de avond af te sluiten genoten we met z’n allen van een modeshow met een aantal top modezaken uit het Waasland.

De eerste editie was geslaagd en onze goesting werd alleen maar groter. We waren vastberaden, Fashionboxx zou een vaste waarde worden als netwerkevenement.

De tweede editie vond plaats op 23 maart 2023 in Van der Valk Hotel Beveren, met een winetasting apero, keynote spreker Ann De Grootte van Sack Zelfbouw, live cooking buffet, modeshow en een optreden van Blue Tone Lypps. Er werden verschillende dingen verloot zoals reischeques en waardebonnen. Iedereen ging ook naar huis met een leuke goodiebag. Het evenement creëerde een onvergetelijke avond.

Op 28 september 2023 kwam Fashionboxx met een derde editie naar buiten. Een sprankelende avond vol glamour en ondernemers naar Hotel Beveren. Het evenement was dit keer extra bijzonder met bondscoach Sven Vanthourenhout als keynote spreker. Zijn inspirerende verhaal over doorzettingsvermogen en succes inspireerden allen aanwezigen. Deze editie ging Fashionboxx ook nieuwe samenwerkingen aan met een gerenommeerde juwelierszaak en een andere veelbelovende onderneming. Modeshows, gepresenteerd door verschillende topzaken uit het Waasland, gaven het publiek een voorproefje van de nieuwste trends en stijlen.

Elke gast ontving een goodiebag vol verrassingen, waaronder kortingsbonnen en andere leuke hebbedingen. Fashionboxx bewees opnieuw haar reputatie als het ultieme evenement voor ondernemers, waar inspiratie en verbinding centraal staan. Fashionboxx is er om een onvergetelijke avond te creëren waar ondernemers kunnen genieten. Het was een geslaagd event en heeft de ambitie om een vaste waarde te worden als netwerkevenement voor ondernemende mensen.

Benieuwd naar de volgende editie? Houd Fashionboxx in de gaten voor meer onvergetelijke ervaringen en waardevolle connecties! Als er specifieke vragen zijn of als je meer informatie wilt, laat het ons dan gerust weten

Derde editie 28.09.2023

Tweede editie 23.03.2023

Eerste editie 15.09.2022